top of page
Saddlefitting by Dani | Zadelpasser Brabant

Tijdens het zadelpasconsult

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, en om verassingen te voorkomen, dien je rekening te houden met een aantal zaken:

01  Op tijd

Wees op tijd. Zorg dat je paard op tijd schoon klaar staat. Ik neem graag voor ieder consult ruim de tijd.

Op tijd
Rijkleding

02  Rijkleding

Zorg voor gepaste rijkleding. Tijdens ieder consult dien je te rijden. Zonder het rijden kan ik geen totale beoordeling geven over de ligging van jouw zadel.

03  Cap

Veiligheid voor alles. Zorg voor een passende cap. Rijd je normaal gesproken zonder cap? Probeer dan toch te zorgen dat je tijdens het consult een cap hebt waar je mee kunt rijden.

Cap
Invetten

04  Invetten

Vet het zadel voorafgaand het consult NIET in. Het is goed om je zadel te onderhouden en zeker goed bedoeld. Doordat jouw zadel vettig is, is dit minder prettig werken voor mij.

05  Beugels

Zorg er voor dat je beugels, beugelriemen en een passende singel klaar hebt liggen. Bij een controle van je huidige zadel, ook je zadel.

Beugels
Neem de tijd

06  Neem de tijd

Voor ieder consult neem ik ruim de tijd en hier dien je rekening mee te houden. Een consult duurt ongeveer 2 uur. Een nacontrole ongeveer 1 uur.

07  Betaling

Betaling geschiedt per factuur, betaalverzoek of contant. Bij een contante betaling dient dit vooraf te worden aangegeven. Tevens geldt er een betaalverplichting na afloop van de afspraak.

Btaling
Verhinderd

08  Verhinderd

Ben je verhinderd? Geef dit minimaal 24 uur voorafgaand aan de afspraak door anders ben ik genoodzaakt om 100% van het consult door te berekenen.

Waarom een zadelpasconsult of check?

bottom of page